Returhantering

Som kund hos Sumo.se har du rätt att ångra ditt köp inom 60 dagar från det datum du mottagit produkten.
För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Returrätten/ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Vid retur av delar i ett paket där priset är rabatterat betalar kunden ordinarie pris för den enskilda produkten som behålls i kundens ägo.

Du kan själva ordna frakten, eller köpa en fraktsedel från oss. Om du väljer att köpa en returfraktsedel från oss, då kommer kostnaden gå efter returens totala vikt. Se nedan för prislista.

Under 1 kg: 49:-
Mellan 1-5 kg: 79:-
Mellan 5-15 kg: 149:-
Mellan 15-20 kg: 179:-
Mellan 15-35 kg: 199:-
Vid pallfrakt: 399:-

Rätten att returnera gäller inte tillklippta produkter som t.ex. kablar och tyger på löpmeter eller specialbyggda produkter som baslådor anpassade efter en specifik bil. Produkter som i och med användande kan anses icke sanitära, som exempelvis In-ear hörlurar, godkännes ej. 

För att vi ska kunna hantera din retur, behöver du skapa ett returärende i vår returportal. Där behöver du fylla i alla uppgifter, dessa hittar du i orderbekräftelse som skickats eller via det kvitto/garantibevis som följde med i din leverans från oss.

Klicka här för att komma till vår returportal!